Vloeronderhoud voor Parket

Vloeronderhoud aan Parket of plankenvloer.

Vloeronderhoud zodat uw oude parketvloer er altijd prachtig uit ziet, en heeft uw zelf geen tijd voor het onderhoud van uw vloer? Dan kunt u bij ons een een persoonlijk en individueel onderhoudscontract afsluiten.
Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat het beste is voor uw vloer om deze er weer als nieuw uit te laten zien. Een groot voordeel van een onderhoudscontract bij Drechtsteden parket is dat er regelmatig professioneel vloeronderhoud gepleegd wordt. één of tweemaal per jaar behandelen daarmee worden eventuele kleine krassen verwijderd, blijven de kleur en glans op peil en vermindert de kans op vlekken of beschadigingen. afhankelijk van de intensiteit van het gebruik van de vloer. uiteraard voor het reinigen komen wij graag bij u

vloeronderhoud voor parket
vloeronderhoud

langs in heel Zuid-Holland voor een prijsofferte van de onderhoud werkzaamheden en een passend advies op maat. Zo kunnen wij altijd de exacte behaalde resultaat garanderen, en dat is voor u en voor ons wel zo fijn om te weten. Of bent u juist toe aan een nieuwe parketvloer? Voor beide gevallen bent u bij Drechtsteden parket aan het juiste adres! Wij hebben meer dan 23 jaar ervaring in het schuren en leggen van parketvloeren. Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat het beste is voor uw vloer om deze er weer als nieuw uit te laten zien. Wij komen graag bij u langs in heel Zuid-Holland.

Uw voordelen met een onderhoudscontract van Drechtsteden parket.

  • Reminders
  • Onderhoudsadvies en de juiste producten voor de verzorging van uw houten vloer
  • Alle werkzaamheden worden snel en vakkundig uitgevoerd
  • Machinaal en met de juiste werkwijze uw parketvloer opfrissen en reinigen en onderhouden.
  • Eventuele Kortingen op schuren en een nieuwe vloer
  • 2 jaar extra garantie op altijd een goed onderhouden vloer

Meer weten over vloeronderhoud of een bijpassend onderhoudscontract? neem contact met ons op!