vloeren van een nieuw tijdperk!

Mooie vloeren van een nieuw tijdperk!

Wat zijn trends en wat is er allemaal mogelijk met de continue veranderende trends op interieurgebied en zo ook op het gebied van vloeren. Het aanbod is vele malen groten dan enkel laminaat of tapijt. Natuurlijk zijn er nog vele andere opties, denk hierbij bijvoorbeeld eens aan kurk, bamboeparket, hout vastgelijmd of met klikverbinding.

De juiste keus!

vloeren in diverse kleuren en stijlen
ruime keuze aan vloeren

We weten vaak nog niet eens hoe we het gaan inrichten of we moeten al beslissen wat voor vloer er in moet komen.
En dat terwijl de keuze erg belangrijk is en een grote factor speelt in de uiteindelijke sfeer die de ruimte moet uitstralen.
Bedenk altijd, van te voren, goed wat sfeer je wilt en sluit je keuze van de soort vloer hier op aan. Vind je dit lastig? Vraag dan om hulp. Onze professionele woonstyliste help u graag met een optimale inrichting en styling van uw woning, maar ook van vrienden. Laat verschillende mensen hun mening geven over een bepaalde keuze, dit kan de keuze vergemakkelijken. Natuurlijk moet je niet vergeten dat je er zelf gaat wonen en dus kiest voor die vloer die jij het mooiste vindt en waar je het beste gevoel bij hebt.

Kunnen jullie vloeren met vloerverwarming gelegd worden? Dat is een vraag die wij dagelijks horen.
Ons antwoord hierop is: “Ja, vloerverwarming en de vloeren van Waplalux gaan prima samen”.
Dit geldt zowel voor een planken als een patroonvloer zoals visgraat, Hongaarse punt en molenwiek. De vloerverwarming kan zowel als hoofd- en als bijverwarming dienen. Wij informeren u graag of uw vloerverwarmingssysteem hier ook voor geschikt is.

 Wilt u meer weten over de vloeren uit de Drechtsteden Parket collectie? Of wilt u graag een persoonlijk advies over welke vloer het beste aansluit bij uw wensen? Bel 078 620 70 50 of vraag een gratis offerte aan!