Je krijgt geen tweede kans om een goede eerste indruk

De eerste indruk en het gevoel dat iemand heeft bij het bezichtigen van een woning, worden nog steeds erg onderschat. Maar de meeste aankopen zijn hier juist op gebaseerd. Iemand komt niet voor een tweede keer kijken als de eerste indruk niet oké was.

Met verkoopstyling presenteer je de woning op een manier die een groot publiek aanspreekt en je de functies van de verschillende ruimtes laat zien.

Vaak denk men dat het hele huis verbouwd moet worden en dat het allemaal veel geld gaat kosten. Dat is een misverstand, het streven van een verkoopstyling is om met een beperkt budget en middelen de woning in korte tijd van een nieuwe look te voorzien.  Samen bekijken we je wensen en mogelijkheden en vertalen dit naar een heerlijke woning en elke situatie is uniek en vraagt om een passende en persoonlijke benadering het is en blijft maatwerk maar voor ieders budget zijn er mogelijkheden.
Al heb je nog zulke mooie meubels, uiteindelijk bepaalt de sfeer, of jouw huis als thuis voelt!

Je interieur is een reflectie van jezelf, maar niet iedereen is in staat om dit ook tot uiting te laten komen. Kopers moeten zich direct op hun gemak voelen, en zich niet storen aan de inrichting en persoonlijke spullen van de huidige bewoner. De ruimte van de woning moet goed in te schatten zijn, want een koper wil zichzelf in de woning kunnen zien wonen. Potentiële kopers kunnen vaak niet door de minpunten van een woning heen kijken. En met de Waplalux  verkoopstyling proberen we juist de pluspunten van de woning door middel van verkoopstyling te benadrukken en daarmee de minpunten teniet gedaan.

Met elke ruimte in jouw woning kan Waplalux met je meedenken of het nu gaat om de keuken,  badkamer, slaapkamers of je gehele woning.

raftwood visgraat waplalux
tapijt donker grijs
gordijnen waplalux 7
gordijnen waplalux 1

Interieurstyling pakketten

gordijnen waplalux 7

Interieuradvies op maat

€ 995,00

slaapkamer Wapalux

Interieuradvies (standaard)

€ 495,00

Tapijt met houtstructuur

Interieuradvies (Basic)

€ 395,00

stijlen woonwinkel

Interieuradvies (Mondeling)

€ 105,00

Call Now Button
TOP