Reparatie van vloeren

Herstellen en reparatie van vloeren!

Een aanbouw maken een muur, kast of open haard weghalen de keuken verplaatsen,  verbouwingen leiden regelmatig tot een noodzakelijke reparatie van de vloer. Het mooiste is dat de bestaande parketvloer doorloopt naar het nieuwe gedeelte, zonder dat zichtbaar is waar het nieuwe gedeelte ligt. Door onze jarenlange ervaring van Reparatie van vloeren  kunnen we uw vloer onzichtbaar aanhelen zodat u een naadloze overgang krijgt naar het bestaande en de nieuw vloerdelen.

uw houten vloer beschadigd door een ongeluk, het kan gebeuren. Vaak zijn er maar een of twee planken beschadigd. Dan is het zonde om heel de houten vloer te vervangen, of compleet te schuren. Wanneer een deel van uw vloer beschadigd is, hoeft u zich geen grote zorgen te maken. Drechtsteden Parket kan het waarschijnlijk repareren zonder dat de hele vloer eruit hoeft.

Kortom uw vloer verdiend vakmanschap!

  • Is uw vloer beschadigd Drechtsteden Parket repareert Laminaat, PVC vloeren,Vinyl, Marmoleum en massief hout in alle vormen?
  • Spetterende open haard waardoor verbrandende plekken ontstaan
  • Aaanheling van uw vloer i.v.m. een uitbouw?
  • Waterschade, bijvoorbeeld door het lekken van een afvoer, van de afwasmachine of een vaatwasser?
  • Of is er een andere reden tot reparatie?

Graag helpen wij u !!!

Hersteld door een deel van uw parketvloer te verwijderen en te vervangen door nieuw hout, van hetzelfde soort en maat.
Wij hebben voor iedere klus specialisten in huis: onze eigen parketteurs, met jarenlange ervaring op diverse probleemgebieden als het om uw vloer gaat.  Wie kan uw houten vloer nu beter repareren dan de specialist die ‘m ook legt? Bij Drechtsteden Parket kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van reparatie of aanhelen van bestaande, oudere vloeren. Wenst u vakwerk?

Neem dan contact op met ons 078 620 70 50 en maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Wij kunnen dan ter plaatse een aanbieding maken voor de reparatie en wellicht voeren wij deze direct al uit.