Parketvloer laten leggen?

Een parketvloer leggen of houten vloer is een slimme keuze wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw mooie nieuwe houten vloer optimaal in uw kamer(s) ingepast wordt en dat de vloer zo lang mogelijk mee gaat. Hij straalt warmte en gezelligheid uit. Een houten vloer is neutraal van kleur, wat er voor zorgt dat het in elk interieur past. Het sluit altijd aan bij de trends van vandaag. Een houten vloer is warm, mooi en isolerend. Wanneer u een parketvloer leggen en goed onderhoudt, heeft u een vloer voor het leven.

Bezoek ook onze showroom

Wanneer u onze showroom bezoekt, zult u erachter komen dat er talloze mogelijkheden zijn. Het aanbod van de verschillende houtsoorten is groot ook wat betreft de leegmogelijkheden is er heel wat te kiezen. Zo kunnen er met traditioneel parket oneindig veel patronen gelegd worden. Met een brede lamelplank haalt u een vloer in huis die gemakkelijk zelf te plaatsen is en zwevend gelegd kan worden. Dit heeft als voordeel dat de vloer verhuisbaar is en er gemakkelijk een geluidsisolerende ondervloer onder gelegd kan worden (appartementen). Maar misschien heeft u toch liever een massieve plankenvloer, alles is mogelijk. Alles wat we doen is dan ook gedegen handwerk. Van het leggen van een plankenvloer of visgraatparket tot aan de renovatie van uw bestaande vloer en trap.

Team van zelfstandigen parketleggers dat is Drechtsteden parket?

Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen werken we uitsluitend met een klein team van zzp’s parketleggers, gedreven mensen met passie voor het vak. die elkaar scherp houden en ervaring delen om samen naar een hoger niveau te komen.
Onze vloerleggers beheersen hun vak tot in de kleinste details en dat ziet u terug in het eindresultaat!

Wilt u door Drechtsteden Parket uw parketvloer laten leggen? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op ook  als u vragen heeft of uw idee wilt voorleggen.

Voordelen van een parketvloer leggen.

Een houten vloer is een ‘levend’ geheel dat werkt; de vloer zet uit als het warm is en krimpt wanneer de temperatuur weer daalt. Een vakman houdt hier rekening mee. Dit voorkomt dat de vloer naderhand gaat kieren of opbollen.
Een houten vloer laten leggen kost u wat geld, maar bespaart u een hele hoop tijd en ellende.
Wanneer u zelf een houten vloer legt, heeft u geen enkele garantie op het resultaat. Wanneer wij de vloer leggen en er toch onverhoopt een probleem ontstaat, kunt u altijd bij ons terecht met uw probleem.
Naast het leggen van een houten vloer kunnen wij ook meteen de afwerking voor u verzorgen, zoals het aflakken op de manier die u het liefst ziet.

Geïnteresseerd in het laten leggen van uw houten vloer?

Heeft u interesse om uw houten of parketvloer laten leggen door onze ervaren vakmensen? Dan kunt u via onze website direct een offerte aanvragen.