Al ruim 25 jaar staat Waplalux voor u klaar met een persoonlijk advies

Meer over Waplalux met Wilma

Waplalux is opgericht in 1997 en heeft in haar meer dan 25-jarige bestaan heel veel klanten blij gemaakt. Na 20 jaar woonadvies te geven in onze eigen woonwinkel werd het tijd voor een anderen aanpak en Inmiddels ben ik dan ook volledig werkzaam als interieurstylist aan huis.

Ik ben Wilma, getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik heb inmiddels al veel verschillende stylingsopdrachten gedaan in woonhuizen kantoren en winkels. 
 
Hoe ga ik te werk? Na een eerste kennismaking gaan we aan de slag, samen met u pakken wij de woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor, etc aan. Ik luister naar u wensen, leg u de mogelijkheden voor en ons project gaat van start.

Ik werk veel rechtstreeks voor opdrachtgevers maar ook via aannemers, binnenhuisarchitecten, woningbouwverenigingen architectenbureaus,  projectontwikkelaars.

Met al mijn ervaring staat ik klaar om u te helpen met het uitkiezen van materialen, kleurtinten, het combineren daarvan en het uitmeten van stoffen, vloerbedekking of wandbekleding. Continuiteit en kwaliteit staat bij mij altijd hoog in het vaandel. Onder kwaliteit verstaan ik een persoonlijk advies en service in combinatie met een prijstechnisch goed product.Waplalux is onafhankelijk, heeft een breed netwerk en een pallet aan winkels, zodat passend advies voor iedereen mogelijk moet zijn. 

Ik help je van je huis een fijn thuis te maken. 
 
groetjes, Wilma Noldus
 

Wilma

interieurstylist
T: 078 620 70 50
E: info@waplalux.nl

Veel gestelde vragen

Wilma Noldus is Waplalux. Een creatief bedrijf en professioneel opgeleid voor interieurstyling.
Een kennismaking met Wilma Noldus is geheel vrijblijvend en kosteloos.
U kan een mail sturen via het onderstaande contact knop of bel Wilma op 078 6207050. Voor meer informatie kunt u naar de contact pagina.

Waplalux adviseert en begeleidt particulieren en bedrijven die hun leef- en werkomgeving willen inrichten of aanpassen. Het soort advies wordt vastgesteld aan de hand van uw wensen en eisen, de ruimte en het beschikbare budget. Alles is mogelijk, van een simpel kleuradvies tot een compleet interieurplan. Van concept tot uitvoer.

Die vraag is ons al heel vaak gesteld. Bij bijna elke kennismaking komt hij wel voorbij. We hebben hiervoor een verklaring.
WAPLALUX is een afkorting van  WAnd en PLAfond  en in en lichtplan wordt als waarde LUX gehanteerd om de hoeveelheid licht per vierkante meter te weergeven.

Waplalux richt zich op de regio Drechtsteden en voor iedereen die advies nodig heeft.

Ik heb een groot netwerk, vaak aantrekkelijke prijsafspraken en weet precies waar je welke meubels kunt kopen. Alle voorwerk wordt door mij gedaan en we kunnen vervolgens heel gericht gaan shoppen.

In principe is een interieurstylist er in getraind om je met één gesprek een ontwerp te kunnen opleveren, daarna is er natuurlijk altijd ruimte voor feedback.

Ik weet het: het is niet eenvoudig om van je huis een fijn thuis te maken. Maar ik ben er om je te helpen en je interieuradvies te geven! Voor het stylen van de ruimte, het adviseren bij een fijn en een mooie thuis, of het decoreren van een winkel of kantoor!

Nee, zeker niet. Een interieurstylist is er om te helpen een thuis te creëren en heeft er niets aan om de eigen smaak door te drukken. De interieurstylist hoeft er niet te wonen, maar is wel erg blij met een tevreden klant.

Door gebruik te maken van kleuren en patronen kan je het ruimtegevoel van je woonkamer sterk beïnvloeden.
Of de kamer nu te groot, te klein, te smal of te lang is, met kleuren maak je er vast een sfeervolle plek van.
Het is daarom handig om te beginnen met een klein onderzoek naar de functie van de kamer waar je graag meer kleur wilt.

Interieurstyling pakketten

gordijnen waplalux 7

Interieuradvies op maat

€ 995,00

slaapkamer Wapalux

Interieuradvies (standaard)

€ 495,00

Tapijt met houtstructuur

Interieuradvies (Basic)

€ 395,00

stijlen woonwinkel

Interieuradvies (Mondeling)

€ 105,00

Call Now Button
TOP