Met de vloeren van Quick-Step kunt u een lange tijd genieten.

Laminaat van Kwaliteit met een natuurlijke uitstraling en met de nieuwste technieken.

Kwaliteit van vloer met en natuurlijke uitstraling is bij laminaat van groot belang voor de levensduur. Een Zilvereik laminaatGoedkope vloer heeft vaak een dunnere toplaag, waardoor de vloer veel sneller slijt. Het is daarom belangrijk om vooraf te bepalen hoe intensief de vloer gebruikt wordt en daar de kwaliteit op af te stemmen. De kwaliteit van laminaat wordt meestal aangeduid met een nummer tussen 21 en 34. Nummer 21 is geschikt voor licht gebruik; nummer 34 voor zeer intensief commercieel gebruik.

Een laminaatvloer is makkelijk schoon te maken, te plaatsen en heeft met de nieuwste technieken een natuurlijke uitstraling, die het onderscheid tussen een echte houtenvloer en parket laat verdwijnen.
Diverse mogelijkheden maken het laminaat van onze merken bijzonder, zoals brede planken, prachtige structuren, matlook etc..

De voordelen zijn slijtvast, hygienisch, bestand tegen vlekken, kleurvast en kan eventueel gemakkelijk zelf gelegd worden. Laminaatvloeren zijn gemakkelijk te onderhouden.
Af en toe stofzuigen en dweilen met een vochtige doek is voldoende om jarenlang plezier te hebben van uw vloer Het leggen is geen enkel probleem, met het slimme Megaloc-systeem of uniclick is t zó gebeurd!
Drechtsteden Parket bezorgt de gehele laminaat collectie tegen zeer scherpe prijzen gratis aan huis of maak gebruik van onze legservice ; verras uzelf en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vloerverwarming in combinatie met laminaatvloeren.

Geen probleem, er zijn geschikte ondervloeren die de warmte doorgeven en de laminaat kwaliteiten van Drechtsteden parket zijn vloerverwarming-geschikt.

Vloer leggen is vakmanschap!

Laminaatvloer leggen kan een eenvoudige klus zijn. Alleen als de ruimtes veel hoeken bevatten, dan kan het leggen van een laminaatvloer een uitdagende opgave zijn. Een ervaren laminaat legger kan je helpen om de laminaat vloer snel en goed te leggen. Wanneer u vloer vakkundig wilt laten leggen, bent u bij Drechtsteden parket aan het juiste adres. laat uw laminaatvloer plaatsen door een ervaren vloerenlegger.