Kurkvloer is warm met hoge akoestische en contactgeluiddempende eigenschappen

Is kurk alleen maar iets voor de slaap- of kinderkamer? Dit oude vooroordeel zult u vergeten wanneer u een blik op ons assortiment van Meister kurkvloeren werpt. Natuurlijk bieden onze vloeren alle voordelen van het natuurlijke materiaal kurk Warme voeten en gewrichtsvriendelijke elasticiteit zijn slechts enkele van de pluspunten van een kurkvloer. Bovendien bieden de verschillende dessins en patronen ongekende mogelijkheden voor een ambitieus interieurontwerp. Kurk is geschikt om op ondergronden met een gecontroleerde warmwater-vloerverwarming te leggen. Een millimeter kwaliteitskurk bezit dezelfde isolatiewaarde als 4 cm beton. Kurkvloeren voelen altijd aangenaam warm aan. Dankzij de celstructuur nemen kurkkorrels omgevingswarmte op en houden ze die geruime tijd vast. Kurk isoleert ook nog eens akoestisch. Lawaai weergalmt niet, loopgeluiden worden sterk afgezwakt. Kurkvloeren zijn ook bijzonder hygiënisch.

Alleen de hoogste kwaliteit en de meest professionele verwerking maken van dit natuurproduct de zo begeerde vloerbedekking.kurkvloer gemaakt van de kurkeik.

De voordelen van een kurkvloer

  • De vloer is elastisch
  • Het voelt aangenaam warm aan
  • Makkelijk schoon te houden
  • Een uitkomst voor mensen met allergieën
  • Een Kurk vloer is overal te leggen, een Kurk vloer is overal op zijn plaats
  • Een vloer is comfortabel en geluids- en warme-isolerend

Nieuwe collectie kurkvloeren

De nieuwe kurkvloeren variëren in diktes en afmetingen en zijn leverbaar in plakkurk en in een corkloc clicsysteem. U heeft de keuze in afwerking: WRT lak of een HPS vinyl toplaag.

Lijmloos installatie systeem

De Wicanders collecties worden ook geleverd met het revolutionaire, lijmloos te leggen. Het Corkloc systeem. Dit systeem staat borg voor een perfecte installatie en garandeert een zeer snelle en eenvoudige legwijze zonder het gebruik van lijm. Na installatie kunt u direct over de vloer lopen en de meubelen weer terug plaatsen.

Hebt u interesse in een kurkvloer? Voor meer informatie kunt u altijd langskomen of ons bellen op 078-620 70 50